Frases i Pensaments...

  • "No estoy de acuerdo con tus ideas, pero defiendo tu sagrado derecho a expresarlas."

lunes, 5 de noviembre de 2007

EL VENDRELL i la convivència



Aquesta setmana als setmanaris comarcals he pogut llegir una noticia que en condicions normals, m'hagués esgarrifat. Sí, dic en condicions normals, el que pasa que veient per on va la societat i alguns personatges..., doncs no m'he extranyat...

D'entrada vull donar el meu suport a tots els col·lectius que fan dels seus objectius trasmetre la història. La nostra història, i la figura d'Andreu Nin per mi és sagrada, per tant, dono el meu suport des d'aquí al col·lectiu la Trinxera i als seus membres i resto a la seva disposició per qualsevol ajuda que jo, des de la meva persona, pugui aportar.

Aquestes manifestacions son normals en gent que no te clara la seva ideologia. Si vau veure un programa d'aquestos de periodisme d'investigació que fa la Mercedes Milà quan no està presentat el " Gran hermano" va fer un programa sobre aquest tipus de personatges que diu que "aman a la patria". Doncs ni ells mateixo savien el que deient, incoherències i més incoherències...

també al CQC el dia de les forces arades, va pasar el mateix, increpaven al reporter dient que "rompia España".... realment impressionant el reportatge.

Tanmateix i malgrat aquests fets, jo respecto qualsevol forma de pensar i de fer, però amb matissos. Com el respecte, la convivència i la llibertat d'expressió.


MANU HJ

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Manu, que bé que tinguis bloc. crec que són un bon espai de debat ciutadà així que fantastic!! Només comentar-te el que ja he dit en d'altres fórums respecte aquest tema concret de les pintades fascistes: no sé si al mateix diari Baix penedés has vist la carta del Sr. Armengol del partit xenofov de catalunya (PxC) i del panagíric que feia sobre Suïssa, crec que malahuradament és normal que amb individus com aquest al municipi hi hagin pintades com les que han fet al col.lectiu que esmentes. La carta és un al.legat xenofov clarissim. Potser caldria que tots la tinguessim molt present. Aquesta gent, els plataformos, són un perill molt real.

Unknown dijo...

Manu, malgrat tot, i encara que sembli mentida, existeix la violencia com a fet habitual a les nostres vides,la gent s'esgarrifa, després del cas de l'agressió a la noia ecuatoriana en un tren, la realitat és, que aquest problema existeix, però a la societat actual li agrada viure enganyada, o més que enganyada, d'esquenes als problemes que no "agraden", o és que la gent encara es sorprèn i no s'explica que tinguem entre nosaltres a xenofovs, facistes, violència a les escoles , o violència de gènere?

No podem baixar la guàrdia

El ser humà és de naturalesa violenta, només cal veure com es comporta amb els dèbils, els animals, mediambient, païssos pobres, o el que som capaços de fer per a uns litres de petroli.

Anónimo dijo...

Mireu el que no s'adonem es la força retórica que te aquest tipus de personatjes, i el mes preocupant es que moltísima gent, i fins i tot gent que actualment está al govern en el nostre municipi convrega amb les seves idees, per tant, davant de la intolerancia de PxC, es absolutament imprescindible de no baixar el cap.
Quedi clar que la gent que pensa amb positiu, i que no fomenta el racisme es la inmensa majoria, la resta está manipulat, per mentides, i en el cas del Vendrell, per les desacreditacions, les mentides i el foment del racisme d'uns individus, que ni tant sols saben el que es fan.
Però ja he dit alerta, que el seu discurs, es planer i ple de maldat, una maldat, que fan servir a tort i a dret, i ja ho veieu, grans i petits estan plens d'aquests tipus d'interessos, que no son res mes que les ganes de notorietat.
Be, momes dir que no s'ha d'admetre les afirmacions fetes amb odi.
Per altre banda, pensar que el que l'interessa a l'èquip de govern es els seus 4 vots, i de moment ni sap com fer-s'ho per reunir la comissio d'inmigraciò, perquè esclar si tindrà que enfrontar, i no li conve.
PEPI.

MANU dijo...

En primer lloc, moltes gràcies per participar i dir la vostra. De veritat us ho agraixo molt. Això hem dona motivació per seguir anedevant.

Respecte al vostres comentaris, doncs teniu tota la raó. Un dircurs fàcil i la societat que és deixa portar.... el resultat és la societat que tenim. Dèbil i agressiva.

Penso que hi ha molta gent que no dona l'esquena, però aquestos, son pocs i no és veuen...

Penso que la sortida fàcil és seguir la corrent i també el que diu la famosa frase: "El mayor peligro del ultimo, es el penultimo..."

Per tant molta gent que arar actua d'aquesta manera, no s'enrecorda que ells mateixos SON IMMIGRATS.

Salut

MANU HJ