Frases i Pensaments...

  • "No estoy de acuerdo con tus ideas, pero defiendo tu sagrado derecho a expresarlas."

martes, 18 de noviembre de 2008

NOVA EXECUTIVA PSC EL VENDRELL



Després de cada congrés, els partits es renoven en els seus organs organitzatius... Consells nacionals, executives, consells de federació. El PSC com la majoria dels partits, també ho fa.

Ahir dilluns el PSC del Vendrell va votar la seva nova executiva encapçalada pel company ERNEST BENITO, que, juntament amb un equip de persones ha estat capaç d'agafar amb empenta una nova etapa del socialistes del Vendrell.

Les votacions van anar com sempre amb retractors i gent a favor... Això és la democràcia, però crec que el més important va ser la participació.

Crec que es bo la renovació i la participació en les organitzacions i sobre tot que la gent ha de saber i entendre que en les organitzacions hi ha d'haver gent de tota mena i amb diferents punts de vista, però el més important crec jo, que ha de ser que tots hem de remar cap al mateix costat i no al contrari...

Espero que la gent que composa la nova executiva comenci a treballar i la militància també. Tots estem aquí per uns ideals comuns i uns principis...

APA. FELICITATS a tots i totes i Visca els Socialistes !!!!!

MANU

No hay comentarios: