Frases i Pensaments...

  • "No estoy de acuerdo con tus ideas, pero defiendo tu sagrado derecho a expresarlas."

miércoles, 23 de enero de 2008

EL PLENARI DEL VENDRELL: UN CIRC ?


Moltes vegades la gent quan parlo amb ella em comenta el què i el com de la política... i com puc estar allà (ho diuen així...) com aguanto.

Ara bé, fer política hi ha moltes maneres i també moltes formes.

Com deia una gran i estimada amiga meva.

Fer política. és treballar pels altres !!

És veritat. I això és el que estic fent en la mesura que puc. Treballar pels altres i ajudar i fer polítiques que puguin servir per la gent que ve darrera (amics, fills, etc...)

Ara bé, quan això molta gent ho converteix en una manera de "trepar" posicionar-se personalment i fer demagògia... això no m'agrada !!!

Explicaré un cas que és mereix el coneixement de tota la gent i mireu que no m'agrada parlar amb nom i cognoms, però en aquest cas ho faré.

Entenc que a unes eleccions municipals és presenti qualsevol formació política i qualsevol persona representant aquestes formacions. Jo ho respecto democràticament.

Que alguna persona és presenti i desqualifiqui personament a altres ja no estic d'acord, incloent que altres persones d'altres formacions polítiques li doni suport moral i económic. Pitjor encara.

per això d'aquest article...

Felipe Martín, representant de "Izquierda Republicana" ?????? a les eleccions municipals del Vendrell.

Aquest senyor durant el mandat del PSC ha estat assistint com a públic i demanava la paraula per parlar perquè és va empadronar al Vendrell (només per aquest fet. Parlar al ple) i de sobte quan govena ara CiU, el senyor Felipe Martín és dona de baixa i és dona d'alta al seu municipi natural (albinyana) pensant que ara el senyor Alcalde li donaría la paraula sense estar empadronat.

Vet aquí que aquesta maniobra la vaig denunciar i no li han donat la paraula al ple.

Tampoc oblidar les paraules del senyor Alcalde (CiU) que li va dir que si s'empadrona al Vendrell ell no tindria problemes per donar-li la paraula... i per tant, el senyor Felipe Martín podria parlar...

Doncs així ha estat, aquest senyor ja està empadronat a un pis de la carretera de Valls i per tant, podrà demanar la paraula al pròxim ple (coincident que és avui mateix).

Per més informació pels lectors i no ho vull deixar de dir que durant el mandat del PSC i que aquest senyor estava empadronat al Vendrell, ho estava a un pis poprietat del regidor de PxC August Armengol (el dels agrupaments...).

Conclusions. Al senyor Felipe Martín li estan donant cobertura moral i qui sap més... altres partits, altres persones que estant al mateix consistori. La finalitat, doncs intentar augmentar amb desqualificatius no només a una formació política sinó algunes persones en concret.

Jo personamnet informo que m'aixecaré del plenari demanant disculpes publicament a totes aquelles persones que és puguin molestar per la meva acció, però el que no faré és aguantar aquest senyor i als senyors que li donen suport.

Convido a la gent demòcrata que faci el mateix, a més que ho pugui denunciar igual que jo estic fent.

Moltes gràcies

MANU HERNÁNDEZ


21 comentarios:

El blog del Xavier Ollonarte i Rovira dijo...

Tens tota la raó. El que està passant al consistori vendrellenc, per a mi, no forma part d'una política democràtica. El senyor Felipe Martín és un impresentable i tots el que seguim de ben a prop la política vendrellenca en som onscients. Crec, que hem arribat a un límit on la política no pensa amb les persones, sinó que pensa amb la propia persona.

Manu, de persones com tu, que estimin la política encarada per l'ajut i l'assoliment positiu dels demés, en queden ben poques. Per tant, s'han de valorar de manera molt positiva, ja que aquestes persones com tu són les que veritablement valen per portar a terme un debat i un camí electoral. Per tant, espero que continuis lluitant des del teu lloc per aconseguir un vendrell millor i sense corrupció.

Moltes gràcies.

Cordialment,

Xavier Ollonarte i Rovira.

MANU dijo...

Estimat amic Xavier. En primer lloc moltes gràcies pel suport, però sé que és molt difícil moure una maquinèria d'aquest tipus, no només per mi o gent com jo (que n'hi ha) sinó també per l'entorn.

Si has pogut seguir una mica els blocaires del Vendrell, en concret la Laia Gomis, hauràs pogut veure que és difícil lluitar a vegades contra "el aparato" i passa a tots els colors...

Per tant JO intento ser coherent amb les meves propostes, amb la meva feina i sobretot amb les persones...

M'ha costat comentar en públic aquest tema del Felipe Marín però ja no aguantava més.

Gràcies pel teu seguiment i fins aviat...

MANU

Anónimo dijo...

Jo escolto els plenaris de l'Ajuntament, però deixare de fer-ho, perquè es vergonyos, el que el Sr. Bent está deixant fer a totes aquells persones, de les que el Sr. Benet aprofita la seva incultura per deixar que els oients, asistim a un veritable escenari montat no se sap, be ell si que ho sap.
I vosaltres que hi penseu fer?.

Anónimo dijo...

MIRA ES TOT PLEGAT UNA VERGONYA, I AIXÒ QUE NO HI HAN MAJORIES??????

Unknown dijo...

L'exemple del senyor Felipe Martin, es la punta de l'iceberg, de tot el que està passant els ultims 10 anys a nivell politic en aquesta comarca, crec que cal fer una renovació politica, d'idees i de persones , sobretot de persones .... i fer-nos gran com a comarca.

manel

MANU dijo...

Crec Que el comentaris tots tenen la seva raó...

Però cal pensar que tothom no és igual, almenys jo faig esforços per ser coherent amb les meves accions.

Sempre trobarem gent d'aquets tipus, però el que realment em dol per no dir altre paraula més pujada de to. És la gent que li dona suport, que li ajuda a fer el que fa i que a més l'alimenta...

I aquestos ja sabem qui son.

Hem reafirmo a dir que cada vegada que aquest senyor parli en un plenari, jo marxaré.

MANU

Anónimo dijo...

manu presentate como alcaldable y seguro que gana el psc, hace falta mucha gente como tu

Anónimo dijo...

Manu te estás colando con tus apreciaciones.
Que es un impresentable no te lo discuto.
Pero lo que dices de soporte moral y no sabes si algo más, te equivocas.
Este señor ha estado en el partido socialista y conoce muy bien sus entresijos, pero eso no le da derecho a según que actuaciones.
El que otro partido lo escuche, no quiere decir que esté de acuerdo con lo que dice o con lo que hace. NO TE CONFUNDAS.
Yo personalmente no estoy de acuerdo con nada de lo que hace.
También te diré que si August Armengol en su día, acepto que se empadronara en su casa, tómalo como un error, del cual ahora no cometerá, pues ya lo conoce, y sabe quien es. ¿ Porque ahora no lo empadrona?
no te aproveches de errores que puede cometer cualquiera, y de esa forma estar a la altura de Don Felipe Martín.
Porque tú Manu también has cometido errores ¿verdad?

Anónimo dijo...

Manu, a mi estos esperpentos me dan yuyu pensando en que algunos incluso se sientan en las sillas de los concejales, sobretodo en las de PxC. Después la clase política se extraña de que cada vez más muchos perdamos la confianza en ella. ¿Como respetar a los electos locales cuando algunos de ellos son, con todo el respeto del mundo, unos energumenos?

Y por favor, por cierto podrias hacer un prec en el pleno para que la gente que asista vaya al consistorio duchadita y limpia? Es que entre los aromas del plataformo de los tirantes, la señora gorda i morena del PP, y el avi Martín los perfumenes que emanan no "sulibellan" es que no dejan respirar!!!!! A uno le da la vomitona y ni siquiera es por lo que dicen sino por lo que "emanan".
Respeto a los políticos...hoy en el Vendrell cuesta.

Anónimo dijo...

Muntsa

Hace años que la clase política deja mucho que desear, pero no solo a nivel municipal, es algo general.
Recuerda un pleno que hubo un señor que interrumpió, y solo un regidor se negó a darle la mano al anciano. Caballeros cada vez menos y contados.
Respecto a los malos olores, jajajaja no te cortes díselo al cochino/a que cante. Pero no te cortes.

saludos

Anónimo dijo...

Uno, tienes razón solo un regidor manifestó su malestar en contra de un energumeno que vulnerando la más esencial representación de la democrácia que son los plenos y además yendo borracho se atrevió a no dejarse llevar por el populachismo. Claro que el yayo borrachin sólo intento dar la mano a unos pocos.

Anónimo dijo...

Hi ha gent que no es talla ni mica, i el que fa es fora de tota ètica, però resulta que nomès busca el seu futur, i si per acorseguir-ho te que anar tot el dia a la casa gran i pasajar, doncs ho fa, i mira el resultat ja el te, potser ben aviat estara col.locat??????.
Ba que d'aquestos ja n'hem patit uns quants, per tant potser que callin i que siguin mes honrats.

Anónimo dijo...

El borratxo ja està col·locat?

Anónimo dijo...

El borratxo no ho sé però tu sí cabronet!!! que bé que ens tracta el Benet!!!!...com el Benent no hi ha res!!!

Daniel García Peris dijo...

Hola Manu,

El llistat de blocs de la Penedesfera ja té més de 100 blocs agregats i ha arribat el moment que passi de ser només una llista per a convertir-se en una veritable comunitat. El proper dissabte 16 de febrer farem a Gelida la reunió constituent de la xarxa de blocaires del Penedès. Et convidem a venir i participar-hi. Tens més informació a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera.

T'agrairíem que difonguessis la notícia el màxim possible a fi que blocaires que potser no són encara al llistat poguessin conèixer i sumar-se al projecte.

Salut!

Anónimo dijo...

anònim
Jo sí estic col·locat però de cubatas.
El Benet fa el que li convé. És el més llest de la classe.

No entenc el perquè del teu insult, de debò. Que jo sàpiga no he faltat al respecte a ningú.

Anónimo dijo...

eiii no era un insult, era una manera simpàtica de dir-te que fas doble joc!

Anónimo dijo...

Doncs t'equivoques anònim, jo ni estic ni estaré col·locat mai.

joc net i no tinc amics



salut

MANU dijo...

Crec qe aquet tema ha estat prou debatut i que si molts de voslatres escolteu els plens ja sabeu que va dir l'ultim ple...

Per contestaruna mica a tots i no deixar-me res.

Jo m'equivoco com tothom, però arribar a fer això MAI. i si hem coneixes una mica ho pots dir tu també.

No crec que el col·loquin però sí l'utilitzen i BEN utilitzat uns i els altres... Jo tampoc faré això.

I que el Bent fa el correcte, no ho dubto. EL CORRECTE PER ELL... però fa el correcte pel poble?

Per tant tothom és lliure de fer el que pensi. Però ha ser conseqüent amb el que fa...

MANU

el Mèlich dijo...

Manu, ja saps:
"En todas partes cuecen habas..."
Apa, que els teus socis de Calafell es van ben lluir.
Molt parlar de coherència i conseqüència i la majoria (no dic que tu hi siguis perquè no et conec)a l'hora de la veritat, ja m'entens. El teu company de partit Jordi Sánchez te'n pot donar una lliçó magistral, com també el Sr. Triadó, per l'atra banda.
En tota la fauna política d'avui, hi ha molt poca gent que pugui tirar la primera pedra. No sóc catòlic practicant però hi ha refranys populars que la claven : "Déu té una maça que pega i no amenaça". Tard o d'hora, tots, com el Triadó.
Salut !!
J. Mèlich
Cronopi i president del club dels ornitorincs

Anónimo dijo...

Este blog está en Catalán pero mi Catalán no está a la altura por lo que me expresaré en Castellano. Es curioso que un democrata tenga que buscar triquiñuelas para no escuchar a otra persona. Que se tenga que ir por no soportar la opinión de otros. Si hay falta de respeto se denuncia ante la justicia pero si se dicen verdades se asumen y se hace examen de consciencia, eso es una postura sana de demócrata pero impedir que se expresen otras persona pues es de fascista que recuerda la época del Caudillo.